Indmeldelsesformular

Her kan du melde dig ind i foreningen Allerup Gamle Have. Det er Allerup Gamle Haves bestyrelse ønske, at så mange som muligt af jer brugere af haven, vil melde jer ind i foreningen og dermed støtte havens fremtidige eksistens med 105 kr. pr. år. Som medlem af Allerup Gamle Have får i medindflydelse på havens arrangementer mv. og eksklusiv information omkring havens drift på den årlige generalforsamling.

Samtykke til anvendelse af personoplysninger

Allerup Gamle Have vil gerne benytte dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så vi kan melde dig ind i foreningen. Derfor beder vi om dit samtykke til dette.
Du giver samtykke ved at indsende formularen.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage, enten ved at sende os en mail på webmaster@allerupgamlehave.dk

Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.