Nyhedsbrev

Foreningen Allerup gamle Have udsender ca. 6 Nyhedsbreve om året. Nyhedsbrevene omtaler de aktiviteter, arrangementer etc. der foregår i haven. Nyhedsbrevet udsendes pr. mail og kommer automatisk til alle medlemmer af Foreningen Allerup gamle Have, til alle frivillige og ansatte i haven, samt til alle, der måtte ønske at holde sig orienteret om Allerup gamle Have.

Her kan du tilmelder dig Allerup Gamle Haves nyhedsbrev

Samtykke til anvendelse af personoplysninger

Allerup Gamle Have vil gerne benytte dit navn, telefonnummer og e-mail, så vi kan sende nyhedsbrevet til dig. Derfor beder vi om dit samtykke til dette.
Du giver samtykke ved at indsende formularen.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage, enten ved at sende os en mail på webmaster@allerupgamlehave.dk

Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.