Persondata- og cookiepolitik

Generelt

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen, uanset om jeg har modtaget oplysningerne fra dig eller tredjemand.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • tilmelder dig som frivvillig
  • melder dig ind i foreningen
  • lejer en af vores faciliteter

i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og fortroligt hos os og mine underleverandører. Vi opbevarer dine personoplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Hjemmesiden er SSL-krypteret, hvilket er den højst mulige sikkerhed på internettet. Jeg kan, ligesom alle andre, desværre ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet herunder min kontaktformular og tilmelding til nyhedsbrev, da der altid er risiko for, at uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes elektronisk, men mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende for at sikre, at dine personoplysninger fortsat håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder.

Herudover har jeg truffet en række øvrige tekniske og administrative foranstaltninger for at sikre dine personoplysninger.

Nyhedsbrev

Vi anvender et specielt udvikelt script til udsendelse af nyhedsbrev. De personoplysninger, du afgiver, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, hostes på vores egen installation og således ikke hos tredjepart. Jeg opbevarer:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt mig på webmaster@allerupgamlehave.dk, hvis du ønsker, at jeg gør det med det samme.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til en hver tid tilbagekalde samtykke ang. nyhedsbrevet  ved at skrive til mig på: webmaster@allerupgamlehave.dk

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke).

Datasikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Websitet bruger alene teknisk nødvendige cookies. En teknisk cookie sørger for, at hjemmesiden fungerer. Fordi jeg kun anvender teknisk nødvendige cookies, skal du ikke give samtykke til brugen af disse.

django_language sætte hjemmesidens sprog. Denne cookie udløber efter 12 timer

csrftoken holder fast i brugeren der er logget ind,. Denne cokkie udløber efter et år

sessionid holder den session som brugeren har åbnet. Denne cookie udløber efter 12 timer.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webmaster@allerupgamlehave.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Lars Radoor Hansen Adresse: Allerup Bygade 26, 5220 Odense SØ CVR: 36233877 Telefonnr.: 2020 9599 Mail: webmaster@allerupgamlehave.dk Website: https://allerupgamlehave.dk